Signatur Solar SKW6452

ŠIFRA PROIZVODA : SKW6452

12.875,00 (RSD)
STARA CENA : 22990,00 (RSD)

Ovaj proizvod je rasprodat

40mm Signatur ima brojčanik sa linearnim i tačkastim indeksima, solarni mehanizam i prikaz datuma na poziciji 3 sata. Transparentni brojčanik propušta svetlost do solarne ćelije koja napaja bateriju. CORDURA® narukvicu možete lako zameniti bilo kojom drugom narukvicom širine 20mm.
CORDURA® Ecomade narukvica napravljena je od recikliranih materijala koristeći ekološki prihvatljiv proces sa smanjenjem potrošnje energije.

Komentari za proizvod Signatur Solar SKW6452

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.